×
×
خانه » محصول » پکیج آموزش نرم‌ افزار کتیا – پروژه و تمرین | مجتمع آموزشی امیرکبیر

پکیج آموزش نرم‌ افزار کتیا – پروژه و تمرین | مجتمع آموزشی امیرکبیر
پیشرفته و مبتدی

شامل توضیحات ، لیست دروس و اطلاعات دوره
آموزش نرم‌ افزار کتیا از جمله موارد مهمی است که در حوزه‌های مختلف مهندسی مکانیک و به‌خصوص ساخت و تولید، کاربرد فراوان دارد. کتیا یکی از قدرتمندترین نرم‌افزارها در زمینه‌ی طراحی قطعات مکانیکی است و به همین دلیل بسیاری از کارخانجات و همچنین کارگاه‌های تولید قطعات، از این نرم‌افزار برای طراحی و مدلینگ قطعات خود استفاده می‌کنند.
با توجه به اهمیت زیاد این نرم‌افزار در صنعت، در این مقاله از وب سایت مجتمع آموزشی امیرکبیر قصد داریم تا نکات بیشتری از آن را به شما معرفی کنیم. همچنین پکیج پروژه و تمرین نرم‌افزار Catia، سیلابس و مدرس دوره را نیز به شما ارائه خواهیم کرد تا بتوانید به‌صورت کامل بر استفاده از این نرم‌افزار مسلط شوید.

آموزش نرم‌ افزار کتیا برای ورود به بازار کار

آموزش نرم‌ افزار کتیا برای ورود به بازار کار
همان‌طور که در مقدمه‌ی این مطلب از وب سایت مجتمع آموزشی امیرکبیر نیز عنوان شد، آموزش نرم‌ افزار کتیا یکی از مهم‌ترین دوره‌هایی است که برای ورود به بازار کار در حوزه‌ی طراحی و ساخت قطعات به آن نیاز پیدا خواهید کرد.
از جمله مهم‌ترین صنایعی که با آموزش نرم‌ افزار کتیا می‌توانید شانس بالایی برای ورود به آن داشته باشید، می‌توان به موارد زیر اشاره کرد:

۱- آموزش نرم‌ افزار کتیا برای ورود به صنعت خودروسازی

یکی از صنایع مادر که به‌صورت گسترده از نرم‌افزار کتیا استفاده می‌کند، صنعت خودروسازی است. بسیاری از قطعاتی که در کارخانجات خودروسازی ساخته می‌شود، با استفاده از این نرم‌افزار مدلسازی شده و به همین دلیل آموزش نرم‌ افزار کتیا را می‌توان یکی از راهکارهای مهم برای ورود به این حوزه دانست.

۲- آموزش نرم‌ افزار کتیا برای ورود به صنعت قطعه‌سازی

آموزش نرم‌ افزار کتیا برای ورود به صنعت قطعه‌سازی نیز می‌تواند مورد استفاده قرار بگیرد. از آنجا که بسیاری از قطعات ریز و درشت خودروها، در کارگاه‌ها و کارخانجات قطعه‌سازی تولید می‌شود و در این کارگاه‌ها نیز استفاده از این نرم‌افزار برای مدلسازی قطعات بسیاری کاربرد دارد، با یادگیری آن به‌صورت کامل، خواهید توانست گام بلندی برای ورود به این بازار بردارید.

۳- آموزش نرم‌ افزار کتیا برای ورود به صنعت هواپیماسازی

یکی دیگر از جنبه‌هایی که با استفاده از آموزش نرم‌ افزار کتیا می‌توانید به آن وارد شوید، صنعت هواپیماسازی است. ساخت هواپیما و قطعات آن نیز یکی از صنایع بسیار حساس و البته جذاب است که تا حد بسیار زیادی از نرم‌افزار کتیا برای آن استفاده می‌شود.
توجه داشته باشید که آموزش نرم‌ افزار کتیا برای ورود به هر یک از حوزه‌هایی که در بالا به آن اشاره شد، اگر چه یک نیاز اساسی و لازم است، اما قطعاً کافی نیست. باید در نظر داشته باشید که افراد بسیاری هستند که تلاش می‌کنند تا در یکی از شرکت‌های عنوان شده وارد شوند. بنابراین رقابت برای ورود به این بازار، بسیار داغ است.
حالا اگر بخواهید در این میدان رقابت پیروز شوید، چه کاری باید انجام دهید؟ ما در مجتمع آموزشی امیرکبیر به شما اطمینان می‌دهیم که برای پیروز شدن در این میدان، هیچ راهی ندارید جز اینکه آموزش نرم‌ افزار کتیا را به‌صورت تخصصی و کاملاً کاربردی یاد بگیرید؛ مسئله‌ای که ما در دپارتمان مهندسی مکانیک امیرکبیر، کاملاً به آن توجه کرده‌ایم!

آموزش نرم‌ افزار کتیا – پروژه و تمرین مجتمع آموزشی امیرکبیر

اگر با مجتمع آموزشی امیرکبیر آشنا باشید، حتماً می‌دانید که آموزش نرم‌ افزار کتیا در دپارتمان مجازی این مرکز، در ۳ پارت مختلف و منحصر به فرد انجام می‌شود:

۱- آموزش نرم‌ افزار کتیا مقدماتی

۲- آموزش نرم‌ افزار کتیا پیشرفته

۳- آموزش نرم‌ افزار کتیا – پروژه و تمرین

بعد از اینکه در پکیج‌های کتیا مقدماتی و پیشرفته به‌صورت حرفه‌ای با نرم‌افزار کتیا آشنا شدید، می‌توانید پکیج آموزش نرم‌ افزار کتیا – پروژه و تمرین را تهیه کرده و تسلط خود را با کار بر روی پروژه‌های واقعی، به نهایت ممکن برسانید! این یعنی همان چیزی که برای ورود به بازار کار نیاز دارید.

سیلابس کامل پکیج آموزش نرم‌ افزار کتیا – پروژه و تمرین

سیلابس کامل پکیج آموزش نرم‌ افزار کتیا - پروژه و تمرین
• بیست مثال عملی مربوط به محیط اسکچر Sketcher
• ده مثال عملی مربوط به محیط اسمبلی Assembly Design 
• ده مثال عملی مربوط به درفتینگ Drafting
• 60 مثال عملی مربوط به محیط Part Design و محیط Wireframe & Surface Design 
مدرس این دوره، دکتر مهدی موحدنیا، مدیرعامل مجتمع آموزشی امیرکبیر و مدیر دپارتمان مهندسی مکانیک این مرکز آموزشی است. قسمت کوتاهی از رزومه‌ی ایشان در ادامه ارائه شده است:
• دکترای مدیریت دانشگاه تهران
• فوق لیسانس مکانیک دانشگاه صنعتی اصفهان
• استاد دانشگاه آزاد نجف آباد
• استاد دانشگاه فنی و حرفه ای شهید مهاجر اصفهان 
• مدیر و موسس مجتمع آموزشی امیرکبیر اصفهان

جمع‌بندی

سوالات متداول
آموزش نرم‌ افزار کتیا یکی از دوره‌های مهمی است که برای ورود به بازار کار در رشته‌ی طراحی صنعتی و یا ساخت و تولید به آن نیاز خواهید داشت. با استفاده از این نرم‌افزار قدرتمند، خواهید توانست انواع قطعات صنعتی با بالاترین جزئیات را به‌صورت کامل مدلسازی کرده و پس از آن، کار طراحی ماشینکاری آن را نیز یا با کتیا و یا با نرم‌افزارهای مشابه دیگر مانند پاورمیل، Siemens NX و … انجام دهید. پکیج پروژه و تمرین نرم‌افزار کتیا مجتمع آموزشی امیرکبیر به شما این امکان را خواهد داد تا دانش خود را در کار کردن با این نرم‌افزار از حوزه‌ی تئوری به عملی درآورید.

سوالات متداول

1- پیش نیاز این دوره آموزشی چیست ؟

پیش نیاز این دوره آموزشی پکیج کتیا سطح 1 با تدریس دکتر مهدی موحدنیا است که در این سایت موجود می باشد.

2- مکمل این دوره چه دوره یا تخصص هایی است ؟

در کنار این دوره پکیج نقشه خوانی صنعتی و در صورت تمایل به حرفه ای شدن در کتیا، پکیج کتیا سطح  2 و 3 بسیار مفید می باشد.

3- توانایی فراگیر پس از گذراندن این دوره چیست ؟

این پکیج به گونه ای طراحی شده است که مبتدی ترین افراد نیز به سطح عالی در مدلسازی سه بعدی ، مونتاژ و نقشه کشی برسند. فراگیر بعد از این پکیج به راحتی می تواند در دفاتر مهندسی و کارگاه ها مشغول به کار شود و یا به عنوان مدرس در آموزشگاه ها تدریس نماید.

4- بازار کار نرم افزار CATIA در داخل و خارج کشور چگونه است ؟

دلیل انتخاب اغلب کاربران این نرم افزار، قدرت سطح سازی کتیا می باشد. در ایران طراحان قالب برای ایجاد کویته قالب از این نرم افزار استفاده می کنند. طراحان صنعتی برای طراحی بدنه دستگاه ها ترجیح می دهند از بین نرم افزارهای مهندسی مکانیک کتیا را برگزینند.در خارج از کشور شرکت های بزرگ هواپیمایی بوئینگ و ایرباس طراحی های خود را با کتیا انجام می دهند.

لذا برای یک کاربر که در ایران این نمر افزار قدرتمند را فراگرفته است، سه مسیر شغلی وجود دارد:

  • کار در دفاتر طراحی داخل کشور
  • اپلای کردن و کار در یکی از شرکت های خارجی
  • طراحی صنعتی در داخل کشور و ارسال برای شرکت های خارج از کشور و کسب درآمد ارزی

5-با شرکت در این دوره آموزشی چه فایل هایی را دریافت خواهید نمود؟

ادر این بسته آموزشی هر تمرینی انجام شده است، فایل این تمرین به صورت CATpart ضمیمه شده است. هم چنین در قسمت مونتاژ مجموعه فایل های اسمبلی در ورژن V5 R21 ارائه شده است.

6-آیا امکان دریافت مدرک از این دوره آموزشی وجود دارد؟

پس از مشاهده فیلم های آموزشی و گذراندن آزمون و پروژه این دوره، سه نوع گواهینامه قابل ارائه است.

انواع مدرک:
الف) گواهینامه معتبر مجتمع آموزشی امیرکبیر :
مدرک چاپی توسط آموزشگاه که به مهر و تایید مدیرآموزشگاه می رسد و درخواست آن رایگان بوده تا یک هفته پس از درخواست صادر می گردد.

ب) گواهینامه فنی و حرفه ای:

ج) مدرک بین المللی QAL:
شرکت QAL یکی از شرکت های معتبر جهان می باشد که در دو بخش فعالیت می کند 1) ممیزی و صدور گواهینامه های ایزو 2) ممیزی برگزاری دوره های آموزشی با استاندارد بین المللی و صدور گواهینامه های آموزشی. این شرکت انگلیسی گواهینامه هایی که توسط مراکز آموزشی مورد تایید خود درخواست می شود را صادر می نماید.

موسسات آموزشی مورد تایید QAL با استانداردهای آموزشی روز دنیا فعالیت می نمایند و ایزو کیفیت آموزش دریافت کرده اند. مجتمع آموزشی امیرکبیر بیش از 7 سال است که استاندارد های مورد تایید شرکت QAL را کسب کرده و مورد تایید این شرکت قرار دارد.

لذا افرادی که قصد مهاجرت دارند از این مدرک برای ارائه به سفارت استفاده می کنند و این مدرک در بین مدارک بین المللی اعتبار زیادی در سفارت دارد. این مدرک با مهر برجسته صادر می شود و از طریق درگاه های سایت QAL قابل استعلام است.

همچنین این مرکز از معتبرترین مراجع دنیا یعنی سازمان ASCB دارای تایید صلاحیت می باشد. جهت مشاهده گواهی تایید صلاحیت شرکت QAL انگلستان مستقیما از سایت ASCB بر لینک زیر کلیک نمایید:
http://portal.ascb.com/Statement/104Statement.pdf

7- تفاوت این دوره با سایر محصولات آموزشی دیگر چیست؟

هدف از این دوره فقط ارائه فیلم آموزشی به فراگیر نیست. یکی از تفاوت های پکیج آموزشی کتیا سطح یک با سایر محصولات آموزشی مشابه، پشتیبانی و ارتباط با مدرس با تجربه این دوره با فراگیران است.

هم چنین امکان برگزاری کلاس های رفع اشکال انلاین یا حضوری با مدرس نیز وجود دارد. بزرگترین تمایز پکیج آموزشی Catia سطح یک با سیار پکیج های مجازی ،امکان اخذ سه نوع مدرک از مجتمع آموزشی امیرکبیر اصفهان است.

جزییات بیشتر

پکیج کتیا پروژه و تمرین (Catia Project & Practice)

فصل اول : محیط SKETCHER

درس اول :
در این جلسه کاربرد دستورات ترسیم Circle و Mirror و Quick Trimدر یک مثال مناسب تمرین خواهد شد

درس دوم :
در این جلسه کاربرد دستورات ترسیم Circle و Hexagon و Elongated Hole و Quick Trimدر یک مثال مناسب تمرین خواهد شد.

درس سوم :
در این جلسه کاربرد دستورات ترسیم Circle و Mirror وBi Tangent Line و Quick Trimدر یک مثال مناسب تمرین خواهد شد.

درس چهارم :
در این جلسه کاربرد دستورات ترسیم Circle و Rotate وFillet و Quick Trimدر یک مثال مناسب تمرین خواهد شد.

درس پنجم :
در این جلسه کاربرد دستورات ترسیم Circle و Mirror وFillet و Quick Trimدر یک مثال مناسب تمرین خواهد شد.

درس ششم :
در این جلسه کاربرد دستورات ترسیم Circle و Mirror و Quick Trimدر یک مثال مناسب تمرین خواهد شد.

درس هفتم :
در این جلسه کاربرد دستورات ترسیم Circle و Mirror وCylindrical Elongated Hole و Quick Trimدر یک مثال مناسب تمرین خواهد شد.

درس هشتم :
در این جلسه کاربرد دستورات ترسیم Circle و Mirror و Rotate در یک مثال مناسب تمرین خواهد شد.

جلسه نهم :
در این جلسه کاربرد دستورات ترسیم Circle و Chamfer و Circle Using Coordinate در یک مثال مناسب تمرین خواهد شد.

جلسه دهم :
در این جلسه کاربرد دستورات ترسیم Circle و Arc و و Rotate در یک مثال مناسب تمرین خواهد شد.

جلسه یازدهم :
در این جلسه کاربرد دستورات ترسیم Circle و Elongated Hole و و Cylindrical Elongated Hole در یک مثال مناسب تمرین خواهد شد.

جلسه دوازدهم :
در این جلسه کاربرد دستورات ترسیم Circle و Arc و و Circle Using Coordinate در یک مثال مناسب تمرین خواهد شد.

جلسه سیزدهم :
در این جلسه کاربرد دستورات elongated hole وcylindrical elongated hole و Rotate و Bi tangent line در یک مثال مناسب تمرین خواهد شد.

جلسه چهاردهم :
در این جلسه کاربرد دستورات elongated hole وcylindrical elongated hole و project در یک مثال مناسب تمرین خواهد شد.

جلسه شانزدهم :
در این جلسه کاربرد دستورات FILLET وMirror و Circleدر طراحی یک دسته شاتون همراه با نقشه خوانی تمرین خواهد شد.
هم چنین در این درس با Sketch Analysis اسکچ ترسیم شده ، تحلیل شده است.

جلسه هفدهم :
در این جلسه کاربرد دستورات FILLET وMirror وRotate و Circleدر طراحی یک دسته چرخدنده همراه با نقشه خوانی تمرین خواهد شد.
هم چنین در این درس تعدادی اندازه مجهول داده شده است که با استفاده از قیدهای هندسی تعیین می گردند.

جلسه هجدهم :
در این جلسه مهره فیل شطرنج با اندازه دقیق ترسیم شده است که برای ترسیم این مهره نیاز به استفاده از دستورات مختلف محیط اسکچ کتیا می باشد.

جلسه نوزدهم :
در این مثال با استفاده از دستورات Rotate و Arc و سایر دستورات یک آچار تخت ترسیم شده است که برای ترسیم دقیق این آچا نیاز به مهارت در ابزارهای محیط اسکچر می باشد.

جلسه بیستم :
در این جلسه پیچیده ترین تمرین محیط اسکچ در مثال مهره اسب شطرنج آموزش داده می شود. این تمرین با اندازه های زیاد نسبت به خط طولی و خط عرضی، فراگیر را به چالش انداخته و علاقه مندان به چالش در این نرم افزار از این تمرین لذت خواهند برد. در این تمرین دقت نرم افزار کتیا نسبت به نرم افزارهای دیگر به رخ کشیده شده است.
در ادامه برای تمرین بیشتر فراگیران، هشت تمرین پیشرفته، پیشنهاد می شود که با ترسیم این مثال ها می توانید در محیط اسکچر ادعای مهارت کنید.

فصل دوم : محیط Part Design

پارت 1: تمرینات ساده

جلسه بیست ویکم :
در این جلسه در محیط پارت دیزاین کتیا با مثال های ساده شروع کرده و رفته رفته در جلسات آینده نکات را بیشتر و جلسه به جلسه تمرینات حرفه ای تر انجام می دهیم.

جلسه بیست و دوم:
در این جلسه در محیط پارت دیزاین کتیا یک مثال با استفاده از دستور Shaft انجام می دهیم.

جلسه بیست و سوم:
در این جلسه در محیط پارت دیزاین کتیا یک مثال فوق العاده که کاربرد به موقع دستور Multi PAD را نشان می دهد، انجام خواهیم داد.

جلسه بیست و چهارم:
در این جلسه یک مهره شطرنج (مهره وزیر ) در محیط پارت دیزاین کتیا طراحی شده است. این تمرین با استفاده از دستورات Profile در محیط اسکچر و دستور Shaft در محیط پارت ایجاد شده است.

جلسه بیست و پنجم:
در این جلسه یک تمرین نکته دار در مورد Hole و سوراخ های خزینه دار انجام شده است . در این تمرین انواع خزینه مورد بررسی قرار می گیرد.

جلسه بیست و ششم:
در این جلسه قطعه ای طراحی می شود که از نظر ابعادی و ترسیمی دانش فراگیر را در محیط اسکچر افزایش داده و هم چنین کاربرد صحیح دستورات آموزش داده شده است.

جلسه بیست و هفتم:
در این جلسه نیز با یک مثال ساده ابزارهای اسکچ را بیش از جلسات قبل استفاده خواهیم کرد.

جلسه بیست و هشتم:
در این جلسه با انجام یک مثال دستورات Pad و Pocket را استفاده کرده ودانش نقشه خوانی فراگیر ارتقا داده می شود.

جلسه بیست و نهم:
در این جلسه دستور Rectangular Pattern تمرین شده و در کشویی های این دستور Unequal spacing استفاده می شود.

جلسه سی ام:
در این جلسه ابزار Pad و Shaft مورد استفاده قرار می گیرد که پر کاربردترین دستورات محیط Part Design کتیا هستند.

جلسه سی و یکم:
در این جلسه با استفاده از نقشه خوانی مقطع یک چرخ تسمه در محیط اسکچر ترسیم شده و با دستورات Shaft و Pocket این قطعه تکمیل می گردد.

جلسه سی و دوم:
در این جلسه یک پره پمپ طراحی شده است که هم از نظر اسکچر و هم از نظر نقشه خوانی فراگیر را تقویت می کند.

جلسه سی و سوم:
در این جلسه یک تمرین به ظاهر ساده طراحی شده است که صفحه زاویه دار نکته اول این تمرین بوده و نکته دوم گرد کردن ته شیار دم چلچله ای است که با 5 روش متمایز انجام می شود.

جلسه سی و چهارم:
در این جلسه قطعه ای طراحی می شود که در انجام این تمرین نیاز به استفاده ابزار User Pattern می باشد. هم چنین کاتالوگ مربوط به ایجاد سوراخ های اینچی مورد بررسی قرار می گیرد و گیج های برو نرو برای کنترل این نوع سوراخ نیز معرفی می گردد.

جلسه سی و پنجم:
در این جلسه هدف ترکیب Feature ها و ایجاد قطعات پیچیده است که این کار با ترکیب دستورات Shaft و Pad انجام شده است.

فصل دوم : محیط Part Design

پارت 2: تمرینات متوسط

جلسه سی و ششم:
در این جلسه با ترکیب کردن بادی ها در محیط پارت دیزاین کتیا شکل ترکیبی با استفاده از ابزار ADD ایجاد شده است.

جلسه سی و هفتم:
در این جلسه یک قطعه مدور با استفاده از ابزار Shaft ایجاد شده است که برای ایجاد رزوه اینچی از استاندارد استفاده می شود.

جلسه سی و هشتم:
در این جلسه به صورت تخصصی از ابزار Pocket معکوس استفاده می شود که برای فراگیران بسیار حائز اهمیت است.

جلسه سی و نهم:
در این جلسه با انجام یک تمرین حرفه ای صفحه زاویه دار و دستور Rectangular Pattern تمرین می شود.

جلسه چهلم:
در این جلسه هدف نقشه خوانی و ایجاد قطعات پرکاربرد مدور می باشد.

جلسه چهل و یک:
در این جلسه مدل سه بعدی را به چهار قسمت تقسیم کرده و با استفاده از ترکیب ابزارها این مدلسازی را انجام می دهیم.

جلسه چهل و دوم:
در این جلسه ترسیم اسکچ به صورت سریع و هم چنین ایجاد منحنی کناره ها نکته دار می باشد.

جلسه چهل و سوم:
در این جلسه مدل سه بعدی را به سه قسمت تقسیم کرده وطراحی را شروع می کنیم. نکته این تمرین در طراحی چرخدنده می باشد.

جلسه چهل و چهارم:
در این جلسه سعی بر این است که بدون توجه به پرسپکتیو مدل سه بعدی با استفاده از دو نمای نقشه و استفاده از دستور shaft, pad , pocket مدل سه بعدی را طراحی نماییم.

جلسه چهل و پنجم:
در این جلسه با استفاده از ابزار های Pad, Pocket , Stiffener مدسازی یک حجم سه بعدی را انجام می دهیم.

فصل دوم : محیط Part Design

پارت 2: تمرینات پیشرفته

جلسه شصت و یکم:
در این جلسه یک تمرین با نقشه خوانی نسبتا پیچیده ارائه شده است. نکته قابل توجه این تمرین مماس شدن منحنی هایی است که نقطه مرکز آن ها داده نشده است.

جلسه شصت و دوم:
تمرینی که در این جلسه ارائه شده است قالپاق یک جعبه ریختهگری است کخ نیاز شدید به مهارت در محیط اسکچ دارد .

جلسه شصت و سوم:
مثالی که در این جلسه به عنوان تمرین ارائه شده است نیاز به نقشه خوانی حرفه ای دارد و با استفاده از خطوط کمکی و صفحات مدلسازی انجام می شود.

جلسه شصت و چهارم:
نکته این تمرین استفاده از نقاط کمکی مناسب و ایجاد یک صفحه زاویه دار در محیط پارت دیزاین کتیا است.

جلسه شصت و پنجم:
اگر در خواندن نقشه های دو بعدی بدون پرسپکتیو ضعف دارید حتما این تمرین را با دقت انجام دهید. در این تمرین با استفاده از مجهول یابی و استفاده از دو نما ، مدلسازی سه بعدی انجام می شود.

جلسه شصت و ششم:
در این تمرین برای کشیدن ژنت نیاز به ترکیب دو اسکچ و استفاده از ابزار کامباین کتیا داریم. پس از آن با استفاده از دستور ریب کتیا این مدل را تکمیل می کنیم.

جلسه شصت وهفتم:
این جلسه یک تمرین بسیار زیبا کار شده است که در آن چرخدنده ای مخروط و مارپیچ با استفاده از دستورات لافت یا مولتی سکشن کتیا مدل می شود.

جلسه شصت و هشتم :
در این جلسه در ادامه نقشه خوانی صنعتی با استفاده از دو نمای بالا و روبرو مدلسازی سه بعدی انجام داده و در محیط درفتینگ کتیا نقشه این قطعه در دو نما استخراج شده است.

جلسه شصت و نهم:
این مثال از کتاب نقشه کشی صنعتی 1 تالیف احمد متقی پور استخراج شده است . در این تمرین نکته قابل توجه ایجاد کروهای نمای بالا می باشد.

جلسه هفتادم :
در این جلسه نیز یکی از نقشه های دو بعدی که فقط دو نمای روبرو و بالا دارد ارائه شده است. این تمرین با استفاده از نقشه خوانی جزییات را به صورت مرحله به مرحله روی مدل انجام می دهیم. نقشه دو بعدی این مدل در محیط Drafting کتیا ایجاد شده است.

جلسه هفتاد و یکم :
نقشه ای که در این جلسه تمرین شده است از سری تمرینات نقشه خوانی سه بعدی بوده و با استفاده از دستورات محیط پارت دیزاین کتیا انجام شده است.

جلسه هفتاد و دوم :
در این جلسه یک تمرین غیر صنعتی استند گل فرفورژه با استفاده از دستورات محیط پارت دیزاین طراحی و رندر گیری شده است.

جلسه هفتاد و سوم :
در این جلسه یک تمرین حرفه ای از یک منیفولد یا لوله چند راهه که ابعاد هر یک از انشعابات به صورت جداگانه در جدول مشخص شده است کار می شود. نقشه خوانی این قطعه بسیار تخصصی و زمان بر می باشد.

جلسه هفتاد و چهارم :
تمرینی که در این درس از کتیا کار شده است یک حلقه صنعتی است که از زوایای مختلف سوراخ شده است.

جلسه هفتاد و پنجم :
این جلسه تمرینی ارائه شده است که به لحاظ نقشه خوانی صنعتی نکات قابل توجهی دارد و از دستورات پد و پاکت محیط پارت دیزاین کتیا استفاده شده است.

جلسه هفتاد وششم :
در این جلسه یک تمرین طراحی صنعتی که کانسپت یک جاروی شارژی است کار شده است . در این تمرین نیاز به ایجاد صفحات متعدد و گرفتن project و استفاده از دستور multi section solid کتیا می باشد.

جلسه هفتاد و هفتم :
در این جلسه تمرینی بسیار زیبا از کاربرد تعریف صفحه با سه نقطه و دستور Split است که برای انجام کامل تمرین نیاز به ورود به محیط generative shape design وایجاد پوسته می باشد.

جلسه هفتاد و هشتم:
در این جلسه دو نما از یک قطعه صنعتی به همراه نمای ایزومتریک این قطعه صنعتی ارائه شده است و برای مدلسازی این قطعه نیاز به نقشه خوانی صنعتی و دستورات محیط پارت دیزاین کتیا می باشد.

جلسه هفتاد و نهم :
یکی از قوی ترین تمرین های محیط پارت دیزاین این قطعه است که با استفاده از صفحات کمکی و دستورSolid Combine کتیا می توان مدلسازی را انجام داد.

جلسه هشتادم:
در این جلسه با استفاده از دو نما و یک پرسپکتیو یک قطعه صنعتی ارائه شده است که برای مدلسازی آن نیاز به مهارت در محیط اسکچ و پارت دیزاین کتیا می باشد.

پشتیبانی دوره و تماس با ما
شماره تماس
۰۹۰۲۲۲۰۷۱۶۲
ایمیل
eamirkabir.esf@gmail.com
پشتیبانی حضوری
اصفهان-مجتمع آموزشی امیرکبیر

روش پشتیبانی و پاسخگویی در امیرکبیر:

پس از خرید محصول و مشاهده فیلم ها در صورت بروز هر نوع مشکل با شماره 09022207162 تماس حاصل نموده و درخواست رفع آن را می نمایید. در صورت نیاز به مکالمه با مدرس دوره جناب آقای دکتر مهدی موحدنیا زمان مشاوره رزرو کرده و به صورت تلفنی یا آنلاین با مدرس ارتباط خواهید داشت. در صورتی که نیاز به رفع اشکال حضوری در اصفهان یا آنلاین دارید، پس از ارتباط با کارشناس ( به صورت تلفنی یا تیکت از طریق سایت) درخواست کلاس خصوصی نموده و در اسرع وقت جلسه ای برای شما هماهنگ خواهد شد.

مشاوره رایگان دریافت دوره آموزشی:
از زمان خرید محصول به مدت یکسال می توانید از یک جلسه مشاوره (ده دقیقه) استفاده نمایید.

دیدگاه و امتیاز کاربران
متوسط امتیاز ها
0
۱,۲۰۰,۰۰۰ تومان
5 ستاره
0
4 ستاره
0
3 ستاره
0
2 ستاره
0
1 ستاره
0

نقد و بررسی‌ها

هنوز بررسی‌ای ثبت نشده است.

اولین کسی باشید که دیدگاهی می نویسد “پکیج آموزش نرم‌ افزار کتیا – پروژه و تمرین | مجتمع آموزشی امیرکبیر”

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

۱,۲۰۰,۰۰۰ تومان
  • سطح دوره : پیشرفته و مبتدی
  • نوع دوره : مجازی
  • زبان دوره : فارسی
  • شامل 103 جلسه
  • پیش نیاز : آموزش کتیا سطح 1 (مقدماتی)
  • ساعت 29 آموزش
  • مدرک تخصصی
  • 100% دوره تکمیل شده است
  • بازگشت به صفحه :
    لینک کوتاه صفحه

    دوره های مرتبط

    پکیج آموزش کی شات

    پکیج آموزش کی شات
    پیشرفته و مبتدی

    9 ساعت آموزش
    0 دانشجو
    ۷۲۰,۰۰۰ تومان