نرم افزار تکلا استراکچرز قدرتمندترین نرم افزار دنیا جهت تهیه نقشه های شاپ دراوینگ و محصول کمپانی تکلا استراکچرز بوده که از سال 1966 در کشور فنلاند پا به عرصه وجود نهاد و تا کنون در حال گسترش و توسعه می باشد.
این نرم افزار ابتدا با نام Xsteel شروع به فعالیت تجاری نمود و از سال 2004 میلادی به Tekla Structures تغییر نام داد.
این نرم افزار با داشتن ابزارهای بسیار ساده و کاربردی به مهندسین ، دانشجویان و حتی شاغلین صنایع فولادی با هر سطح علمی امکان ترسیم هر نوع نقشه ای را می دهد.
امروزه نرم افزار تکلا استراکچرز کاربرد گسترده ای در صنعت یافته است از همین جهت آموزش تکلا استراکچرز در برنامه درسی و کاری بسیاری از موسسات و مراکز علمی و دانشگاهی دنیا گنجانده شده است.
نرم افزار تکلا استراکچرز امروزه در بیش از 90 کشور دنیا وارد شده و از این حیث جزءپرفروش ترین نرم افزارهای مهندسی قرار دارد.با توجه به توانایی گسترده این نرم افزار در صنعت و در کشور ما ، و با توجه به بازار کار فوق العاده مطلوب برای این نرم افزار در کشور ، یادگیری این نرم افزار به تمامی مهندسین عمران ، مکانیک و فعالان حوزه نفت و تولید کنندگان قطعات فولادی توصیه می گردد.
اهداف اصلی مهندسین در یاگیری این نرم افزار را با توجه به توانایی های تکلا می توان به موارد زیر اشاره نمود :
یکی از مشکلات مهندسین سازه و طراحان سازه های صنعتی معمولا تهیه نقشه های اجرایی از سازه های فولادی یا اصطلاحا تهیه نقشه های شاپ دراوینگ می باشد.در واقع نیاز به نرم افزاری جهت شبیه سازی سه بعدی سازه فولادی طراحی شده به همراه اتصالات فولادی و مشاهده اشکالات طراحی قبل از ساخت و اجرای سازه بسیار اهمیت دارد.
با نرم افزار تکلا می توانید با بالاترین سرعت ممکن یک سازه ساختمانی یا صنعتی با متریال فولادی یا بتنی را با تمامی جزییات بصورت سه بعدی مدل نموده از آن نقشه های اجرایی تهیه نمایید و برآورد دقیقی از متریال مصرفی به دست آورید.
حتی سطح رنگ مورد نیاز ، تعداد بولت ها ، واشرها و تمامی جزییات ورق های موجود در پروژه قابل محاسبه می باشد.این نرم افزار توانایی محاسبه ابعاد ورق ها جهت به حداقل رساندن پرت ورق را در اختیار شما قرار می دهد که به این ویژگی اصطلاحا کاتینگ شیت گفته می شود.
در نسخه های بالاتر حتی مراحل نصب و توالی نصب سازه و مباحث کنترل پروژه نیز در این نرم افزار قابل بررسی می باشد.
از مهمترین ویژگی های این نرم افزار اینست که شما می توانید اتصالات فولادی را با بالاترین جزییات مدل نموده و از آنها نقشه تهیه نمایید.
امروزه داشتن تسلط کافی به قدرتمندترین نرم افزار تهیه نقشه های شاپ فولادی در دنیا یعنی تکلا استراکچرز برای مهندسین و دانشجویان بسیار حائز اهمیت بوده بطوریکه بدون داشتن علم این نرم افزار امکان اجرای صحیح برخی از سازه ها فراهم نبوده و نیز تهیه نقشه های اجرایی فولادی نیز به کمک اتوکد کاری طاقت فرسا و زمان بر خواهد بود.
نظر به اهمیت این موضوع ، نیاز به مرجعی کامل مبتنی بر آموزش های اصولی و بر اساس ورژن کاربردی نرم افزار تکلا استراکچرز با دیدگاه صنعتی هم ساختمانی به شدت محسوس بود.
در طول دوره آموزش تکلا استراکچرز ، شما بصورت کاملا کاربردی و عملی با تقریبا تمامی بخش های اصلی نرم افزار تکلا استراکچرز آشنا خواهید شد.
در این دوره جامع دستورات مدلسازی پیشرفته Tekla Structures ( Xsteel ) ، دستگاه های مختصاتی ، دستورات ویرایشی و تکمیلی ، ابزارهای جوش و بولت ، روشهای ساخت و تولید اتصالات هوشمند ، اندازه گذاری ، گزارش گیری و چاپ نقشه ها را به همراه تمرینات کاربردی برای هر بخش به راحتی فرا گرفته و بصورت پروژه محور به نرم افزار تکلا استراکچرز مسلط می شوید.
روند آموزش در این دوره به گونه ای طراحی شده که تمامی افراد با هر سطح علمی بتوانند مطالب را به صورت پروژه ای فرا گرفته و بدون هیچ مشکلی با Tekla Structures ( Xsteel ) به صورت تکنیکی و حرفه ای کار کنند.
با طی نمودن این دوره آموزشی شما از هر گونه کلاس حضوری بی نیاز خواهید شد و محدودیت زمان و مکان آموزش برای شما وجود نخواهد داشت.
با توجه به اینکه نرم افزار Tekla Structures ( Xsteel ) نرم افزاری پیشرفته و در عین حال گسترده از نظر تعداد دستورها و عملگرها ست ، اگر ترتیب یادگیری دستورات بر مبنای اصول کلاسیک علمی نباشد کاربر دچار سردرگمی می گردد.
همچنین بعلت نبود کتاب و رفرنس کاربردی و جامع در این زمینه این پکیج آموزشی پاسخگوی تمامی نیازهای اصلی و کاربردی شما خواهد بود.
در دوره غیر حضوری Tekla Structures ( Xsteel ) مطالب به گونه ای تدوین شده است که کاربر بتواند با مطالعه فیلم های هر جلسه تقریبا 95 درصد سازه های ساختمانی و صنعتی با هر نوع پیچیدگی را مدلسازی و شاپ نماید.
از ویژگی های این فیلم آموزشی طراحی تمرینات زیاد کاربردی صنعتی و ساختمانی در هر بخش بوده که تعدادی از آنها از ابداعات مدرس دوره در طی حدود 15 سال سابقه تدریس است که در دوره های متعدد آموزشی در مراکز علمی و شرکت های مهندسی و بین المللی مختلف در داخل و خارج کشور تدریس شده است.
به جرات می توان ادعا نمود که مجموعه غیر حضوری آموزش Tekla Structures ( Xsteel ) حاضر از بی نظیرترین محصولات آموزشی بازار بوده و قطعا کاربر با طی نمودن جلسه به جلسه مطالب می تواند توانایی بی نظیری در ترسیم نقشه های ساختمانی و صنعتی پیدا نماید.
از آنجایی که اکثر پروژه های دانشجویی و حتی شرکت های مهندسی فعال در حوزه طراحی یا اجرای اسکلت های فولادی به این نرم افزار قدرتمند نیازمند بوده و برای ترسیم نقشه ها و یا شاپ آنها در کنار اتوکد از این نرم افزار استفاده می نمایند و در کشور ما سازه های فولادی ساختمانی و صنعتی زیادی در حال ساخت می باشد ، توصیه می گردد مهندسین عزیز با این نرم افزار بصورت حرفه ای آشنا شده و کار نمایند.
معمولا در اکثر رشته های مهندسی در کنار نرم افزارهای طراحی سه بعدی طراحی لازم است اطلاعات به یک نرم افزار ترسیمی منتقل شود و خروجی های لازم در آن اصلاح شود و یا حتی از محیط تکلا استراکچرز نقشه به سایر نرم افزارها مانند اتوکد منتقل شود ، با این توضیح جایگاه نرم افزار تکلا استراکچرز در صنعت کاملا مشخص خواهد بوده و با توجه به ارتباط راحت این برنامه با سایر نرم افزارها با محبوبیت خاصی مهندسین از آن استفاده می نماید.
پکیج آموزش تکلا استراکچرز حاضر، جامع ترین خودآموز تصویری و کامل بر اساس نسخه های قبلی و جدید نرم افزار تکلا استراکچرز می باشد که به جهت پاسخ به این نیاز تهیه گردیده است.
امروزه با توجه به اینکه امکان استفاده از اساتید برند در هر لحظه از شبانه روز میسر نمی باشد بهترین راه آموزش برای کسانی که دسترسی آنها به اساتید برجسته محدود تر بوده و یا بعلت مشغله کاری امکان حضور در کلاس ها را ندارند پکیج های آموزشی مجازی می باشد.
در مجتمع آموزشی امیرکبیر اصفهان به عنوان معتبرترین مرکز تخصصی آموزش علوم و نرم افزارهای مهندسی در استان اصفهان هر ساله طیف وسیعی از دانشجویان حتی از شهر های مختلف در دوره های حضوری مرکز شرکت می نمایند.
یکی از دغدغه های اصلی شرکت کنندگان همواره یا مسیر دور برای رسیدن به کلاس بوده و یا اینکه ممکن است با گذشت زمان برخی از مطالب را فراموش نمایند.
مجتمع آموزشی امیرکبیر اصفهان به عنوان اولین مرکز پیشرو در زمینه ساخت محصولات مجازی در شهر اصفهان جهت رفع این مشکل اقدام به ساخت دوره های مجازی و غیر حضوری خود با به روز ترین امکانات ضبط در استودیوی مجهز خود نموده تا مهندسین و دانشجویان بدون هیچ نگرانی بتوانند به روز ترین مطالب را دریافت نمایند و هزاران بار مرور و تکرار کنند تا به مطالب مسلط شوند.
همچنین در طی حدود یک دهه فعالیت با ترتیب دادن بازدید های اجرایی سعی در به روز نگه داشتن مهندسین شهر اصفهان نموده است.
این فیلم برای افرادی که می خواهند از نرم افزار Tekla Structures ( Xsteel ) برای انجام کارهای مهندسی و صنعتی ، شامل نقشه کشی و شاپ پلان های ساختمانی بصورت عملی و کاربردی استفاده نمایند بسیار مفید خواهد بود.
تمامی دانشجویان و مهندسین در رشته های عمران ، معماری ، مکانیک و علاقمندان نقشه کشی سازه های فولادی صنعتی و ساختمانی و سازندگان سازه های فولادی از این نرم افزار می توانند استفاده نمایند.
دسته بندی مطالب به نحوی انجام شده است که هم برای کاربران مبتدی و هم برای کاربران حرفه ای قابل استفاده باشد.
در صورتی که شما تا کنون حتی محیط تکلا استراکچرز را ندیده اید با مشاهده این فیلم می توانید مانند یک کاربر حرفه ای از تکلا استفاده نمایید.از طرفی با توجه به تنوع تمرین ها و نقشه های ارائه شده ، می توانید این فیلم را به عنوان مرجع تمرین در کار خود و حتی آموزش به سایر افراد به کار ببرید.
تمامی دانشجویان و مهندسین عزیز و کارفرمایان و پیمانکاران و همه افرادی که به نوعی با ترسیم نقشه های فنی در ارتباط هستند می تواند از محتوای این بسته آموزش تکلا استراکچر استفاده نماید.
دوره آموزش تکلا استراکچرز در چهار گام اصلی طراحی شده است :
محور اصلی این دوره آموزش تکنیکی و کاربردی اصول و روش های تهیه نقشه های شاپ دراوینگ می باشد.در طول دوره آموزش حرفه ای نرم افزار تکلا در گام اول تکنیک ها و ابزارهای مدل سازی ، در گام دوم ساخت اتصالات به صورت دستی و اتوماتیک ، در گام سوم ابزار های مربوط به تهیه نقشه ها و اخذ گزارش ها بررسی شده و در گام آخر چندین پروژه کاربردی تدریس می گردد.
در طول دوره علاوه بر مرور ابزارهای کاربردی برنامه کامپوننت های حرفه ای تکلا که معمولا هیچ رفرنسی برای آنها وجود ندارد مورد بررسی قرار می گیرد.همچنین هوشمند سازی پیشرفته اتصالات به صورت کاربردی در روال پروژه تدریس می گردد.
در پایان در کنار پروژه های کاربردی برخی از کامپوننت های تولید اعضای بتنی به صورت کاملا حرفه ای بررسی شده و برنامه های کاربردی و متفرقه برای حرفه ای ها نیز در این پکیج قرار داده شده است.
کارگاه یک روزه حضوری تکلا استراکچرز
پکیج آموزش صفر تا صد اتوکد
پکیج اتوکد حرفه ای ( PPT )
دوره نقشه کشی و متره ساختمان های بتنی با استراکچرال دتایلینگ
فراگیر امیرکبیر پس از طی نمودن دوره آموزش نرم افزار تکلا استراکچرز علاوه بر یادگیری تمامی دستورات ابتدایی و پیشرفته تکلا استراکچرز ، با تکنیک های سرعت عمل در تکلا استراکچرز آشنا شده و با انجام تمرینات دوره ای در طول فیلم ها به یک تکلا استراکچرز کار حرفه ای برای کار تبدیل خواهد شد.
در پایان دوره فراگیر امیرکبیر به چنان تسلطی در این زمینه دست پیدا می کند که میتواند به راحتی هر نوع نقشه ساختمانی و صنعتی را از صفر تا صد ترسیم و با مقیاس چاپ نموده و وارد بازار کار در این حوزه شود.
با توجه به اینکه ترسیم نقشه ها در همه رشته های مهندسی جزء ملزومات کار می باشد و اکثر شرکت ها و سازمان ها با تکلا استراکچرز هر روز در حال کار می باشند لذا در مقایسه با دیگر حرفه ها بازار کار خیلی مناسبی هم در داخل کشور و هم در خارج دارا میباشد.
با یک تحقیق ساده اینترنتی شما به اهمیت دانش این نرم افزار در آفرهای شرکت های خارجی و داخلی پی خواهید برد.
کلیه شرکت کنندگان در دوره می توانند در صورت نیاز پس از شرکت در کارگاه رفع اشکال حضوری یک روزه در صورت تمایل آزمون داده و جهت دریافت مدرک به سازمان فنی و حرفه ای معرفی شده و درخواست مدرک نمایند.
همچنین امکان صدور مدرک بین المللی از کشور انگلستان برای شرکت کنندگان در دوره پس از آزمون فراهم می باشد.
( هزینه صدور مدرک بین المللی از کشور انگلستان توسط دانش پذیر به مبلغ روز و بر اساس دلار آمریکا بایستی پرداخت گردد. )
جلسه اول :
· روش نصب برنامه Tekla Structures
جلسه دوم :
· معرفی ساختارکلی برنامه Tekla Structures
· روش های ایجاد یک مدل جدید
· روش ذخیره کردن نقشه ها در نرم افزار Xsteel
· آشنایی با Title Barنرم افزار تکلا استراکچرز
· آشنایی با Menu Bar
· آشنایی با نوار ابزار استاندارد
· تنظیم واحد های برنامه تکلا استراکچرز
· آشنایی با model space
· آشنایی با wcs و ucs
· آشنایی با نوار وضعیت برنامه
جلسه سوم :
· معرفی انواع نقشه های کارگاهی ( شاپ دراوینگ )
· اصول و قواعد کاری کار با برنامه
· عملکرد کلیدهای ماوس در نرم افزار Xsteel
· کلیدهای ترکیبی در تکلا
جلسه چهارم :
· آشنایی با روشهای مدلسازی در Tekla Structures
· مدلسازی پروژه بر اساس خطوط شبکه
· افزودن یک خط شبکه دلخواه مورب به مدل
· انجام یک تمرین ساده با ابزارهای اولیه تکلا
جلسه پنجم :
· معرفی سیستم مختصات دکارتی مطلق
· معرفی سیستم مختصات دکارتی نسبی نرم افزار تکلا استراکچرز
· معرفی سیستم قطبی در نرم افزار تکلا
· معرفی سیستم کشسانی در تکلا
· معرفی دستگاه مختصات کشسانی یا امتداد نمایی ماوس
· انجام تمرین در رابطه با موارد فوق
جلسه ششم :
· مرور سیستم های مختصاتی تدریس شده
· استفاده از دکمه ctrl در ترسیمات تکلا
· حل تمرین متناسب با موارد فوق و ذکر نکات تکمیلی
· قابلیت ترسیم عمودی Ortho در تکلا استراکچرز
· آموزش ابزار ترسیم ستون
· روش ساخت پروفیل دلخواه در نرم افزار Xsteel
· روش ساخت متریال دلخواه در تکلا
· مفهوم رفرنس لاین در تکلا
· آشنایی با ابزار ترسیم تیر در برنامه تکلا استراکچرز
· بررسی تمامی دکمه های تنظیمی ابزارهای تیر و ستون در تکلا
جلسه هفتم :
· آموزش ترسیم پلی بیم
· ترسیم تیر منحنی در تکلا استراکچرز
· گیره های کمکی در تکلا
· آموزش ترسیم ورق در تکلا
· دستورات spilit و combine در تکلا
· حل مثال کاربردی در این زمینه
جلسه هشتم :
· روش های مخفی کردن اشیاء
· فیلتر های نمایش اشیاء در تکلا استراکچرز
· فیلترهای انتخاب اشیاء در تکلا استراکچرز
· مفهوم Work Area در تکلا
جلسه نهم :
· روش های تولید ویو در تکلا
جلسه دهم :
· مفهوم Work Plan در تکلا
· ترسیم یک سازه نگهبان بصورت کامل
جلسه یازدهم :
· بررسی دهها عکس اجرایی از سازه های فولادیپ
· ترسیم یک مهاربند ضربدری بصورت مقدماتی با جزییات آن
· معرفی تمرین پل عابر پیاده برای فرگیران
جلسه دوازدهم :
· معرفی ابزار بولت در نرم افزار Xsteel
· انجام تمرین وصله ستون در برنامه تکلا استراکچرز
جلسه سیزدهم :
· معرفی ابزار جوش
جلسه چهاردهم :
· ابزار ترسیم پروفیل دوبل
· سایر ابزارهای ترسیمی تکلا
جلسه پانزدهم :
· روش های ویرایش اشیاء در تکلا
· خطوط و نقاط کمکی
· روش های تولید پخ در برنامه تکلا استراکچرز
· کات و فیت قطعات
· کنترل تداخل ها Clash check
جلسه شانزدهم :
· شروع مدلسازی اولیه یک ساختمان 7 طبقه فولادی با استفاده از دستورات قبلی – بخش اول
· بررسی طرح سازه ای و نقشه های جنرال طرح 7 طبقه و تمرین به هنرجویان ( سازه 10 طبقه )
· ترسیم هندسه اولیه سازه ، ترسیم ستون های باکس در تکلا با استفاده از کامپوننت ها ،
· ترسیم اتصال وصله در ستون باکس ، ترسیم بیس پلیت ستون مورد نظر و کپی ستون ها
جلسه هفدهم :
· شروع مدلسازی اولیه یک ساختمان 7 طبقه فولادی با استفاده از دستورات قبلی – بخش دوم
· ترسیم تیر ها و بررسی دتایل های یک سازه 10 طبقه با جزئیات آن ها به عنوان تمرین فراگیران
· مدلسازی اتصال درختی در تیر ورق ها
جلسه هجدهم :
· شروع مدلسازی اولیه یک ساختمان 7 طبقه فولادی با استفاده از دستورات قبلی – بخش سوم
· نکات ترسیمی و تکمیل کننده مدل،
· مدلسازی تقریبی یک مهاربند با استفاده از دتایل های سازه 10 طبقه
· مرور مباحث تدریس شده در طول مدلسازی
جلسه نوزدهم :
· آشنایی با کامپوننت ها در نرم افزار Xsteel
· اصول و قواعد کلی کار با کامپوننت ها
جلسه بیستم :
معرفی کامپوننت های کاربردی تکلا – بخش اول :
· ماکروی ترسیم تیرورق و باکس ( S13 )
· تمرین مقاطع باکس فولادی
· ترسیم تیرها و ستون های غیر منشوری
· آشنایی با ماکروهای ( S32 , S33 , S44 , S45 , S98 , S99 )
· انجام تمرین ماکروی باکس و مقاطع تیر ورق ) تمرین ساخت تیر ورق فولادی
جلسه بیست ویکم :
معرفی کامپوننت های کاربردی تکلا – بخش دوم :
· ترسیم ستون دوبل با بست های مورب و موازی· معرفی ماکروی سوله صنعتی ( S51 )
· معرفی ماکروی پله چرخشی ( S59 )
· معرفی ماکروی ستون غیر منشوری ( S94 )
· معرفی ماکروی پله یک طرفه ساده ( S71 )
جلسه بیست و دوم :
معرفی کامپوننت های کاربردی تکلا – بخش سوم :
· ایجاد اتصالات مفصلی 72
· ایجاد اتصال وصله تیرها Splice Connection 77
· تمرین اتصال ستون باکس به تیرورق
· نکات ایجاد اتصال گیردار با Stub 133
· تمرین وصله ستون با Column Splice 42
· اتصال درختی Joining Plate 14
· آشنایی با اتصالات بادبندی در تکلا ( 4 مورد )
· Battering Connection
· Fitting Connection
· Tube Gusset 20
جلسه بیست و سوم :
معرفی کامپوننت های کاربردی تکلا – بخش چهارم :
· معرفی سایر اتصالات کاربردی در تکلا
· Array of objects ( 29 )
· Clip Angle (116 )
· Moment Connection ( 181 )
· Notch ( 76 )
· Round Joining Plates ( S124 )
· Shear Plate ( 34 )
· Shear tap plate connection ( 80 )
· Shear plate simple ( 146 )
· Tow sided Shear Plate ( 118 )
· Tow sided angle cleat ( 25 )
· End Plate ( 144 )
· U.s base plate connection ( 71 )
· Clip angle ( 141 )
جلسه بیست و چهارم :
معرفی کامپوننت های کاربردی تکلا – بخش پنجم :
· آشنایی با دتایل های کاربردی تکلا
· ایجاد بیس پلیت و استیفنرهای بال و جان اعضاء
· Base plate ( 1004 )
· Base plate ( 1042 )
· Us base plate ( 1047 )
· Circular base plate ( 1052 )
· Stiffners ( 1003 )
· Multiple stiffners ( 1064 )
· Stiffners ( 1030 )
· Stiffners ( 1041 )
· Stiffners ( 1034 )
· Web Stiffners ( 1060 )
جلسه بیست و پنجم :
معرفی کامپوننت های کاربردی تکلا – بخش ششم :
· سایر دتایل های کاربردی فولادی در نرم افزار تکلا
· Dividing part ( 1054 )
· End plate detail ( 1002 )
· Seat det type ( 1033 )
· Shear Stud ( 1010 )
جلسه بیست و ششم :
· معرفی کامپوننت های کاربردی تکلا – بخش هفتم :
· آشنایی با کامپوننت های بتنی در تکلا استراکچرز
· معرفی ابزار تیر و ستون بتنی در نرم افزار Xsteel
· معرفی کامپوننت های مربوط به آرماتور گذاری تیر و ستون بتنی در تکلا
· Beam Reinforcement ( 63 )
· Rectangular Column Reinforcement ( 83 )
· ایجاد میلگرد ریشه در پی با Starter bars ( 78 )
· میلگرد گذاری ستون های گرد با Round column Reinforcement ( 82 )
جلسه بیست و هفتم :
معرفی کامپوننت های کاربردی تکلا – بخش هشتم :
· آرماتور گذاری دال و پی در تکلا
· کامپوننت Slab bars ( 18 )
· کامپوننت Strip footing Reinforcement ( 75 )
· کامپوننت Reinforcement mesh array in area ( 89 )
· کامپوننت Pad footing ( 77 )
جلسه بیست و هشتم :
معرفی کامپوننت های کاربردی تکلا – بخش نهم :
· معرفی کامپوننت متفرقه ( هندریل ، پلکان گرد و … )
· کامپوننت Stanchions ( S76 ) جهت ایجاد پایه هندریل در تکلا استراکچرز
· کامپوننت Railing (s 77 ) جهت ایجاد نرده بر روی پایه های هندریل در تکلا
· معرفی کامپوننت هندریل ( روش دوم ) Handraling ( 1024 )
· ترسیم خطوط کمکی گرید لاین منحنی با ماکروی Radial Grid
جلسه بیست و نهم :
· روش ساخت کامپوننت دلخواه در تکلا استراکچرز
· آشنایی با ساخت کانکشن ، پارت ، سیم پروفایل و دتایل
· انجام 4 تمرین اولیه برای ساخت کامپوننت غیر هوشمند در تکلا
جلسه سی ام :
· هوشمند سازی کامپوننت ها – بخش اول
· روش ساخت پارامتر تغییر نوع پروفیل در کامپوننت ساخته شده
· آشنایی با متغیر Creation در هوشمند سازی
· آشنایی با متغیر نوع طول در هوشمند سازی
· آشنایی با متغیر نوع Number برای کنترل کلاس در هوشمند سازی
· هوشمند سازی جوش های کامپوننت ها
· استفاده از رفرنس پروفایل ها در هوشمند سازی مقاطع
جلسه سی و یکم :
· هوشمند سازی کامپوننت ها – بخش دوم
· کنترل موقعیت قرارگیری اعضاء کامپوننت پس از تغییر سایز اعضاء اصلی
· مفهوم Bind کردن نقاط در تکلا استراکچرز
· هوشمند کردن طول نبشی در یک کامپوننت
· هوشمند نمودن عرض و ضخامت ورق ها در تکلا استراکچرز
· انجام تمرین موردی
جلسه سی و دوم :
· هوشمند سازی کامپوننت ها – بخش سوم
· آشنایی با تابع نویسی در تکلا
· آشنایی با تابع if – then – else در هوشمند سازی
· آشنایی با توابع max , min ,sin , cos , tg . round , ave , log در هوشمند سازی کامپوننت ها
· هوشمند سازی گروه بولت در تکلااستراکچرز
· روش قفل گذاری روی کامپوننت های تکلا استراکچرز
· هوشمند سازی نام گذاری قطعات در تکلا
· تغییر عکس کامپوننت ها
جلسه سی و سوم :
· انجام تمرینات موردی و ذکر نکات تکمیلی برنامه نویسی و هوشمند سازی کامپوننت ها در تکلا استراکچرز
· روش ساخت کامپوننت تیرورق و هوشمند سازی طول آن
· روش کنترل تنظیمات دیالوگ های کامپوننت های ساخته شده در تکلا
· افزودن تب و توالی برای پارامترها و اضافه کردن شکل اتصال به کادر کامپوننت ساخته شده در تکلا
· هوشمند سازی برش گیر های تیرهای کامپوزیت در تکلا از نظر تعداد، فاصله و سایز پروفیل
· آشنایی با کامپوننت Array در برنامه ایکس استیل ( تکلا )
جلسه سی و چهارم :
· روش ایجاد تیرهای لانه زنبوری در تکلا
· هوشمند سازی تیر لانه زنبوری در تکلا
· ایجاد اتصالات اتوماتیک در تکلا استراکچرز
· روش ساخت فایل قواعد اتصال یا Auto Connection Rules در تکلا استراکچرز
· انجام تمرین موردی مربوط به ایجاد اتصالات اتوماتیک با قواعد کاربر در تکلا استراکچرز
جلسه سی و پنجم :
· روش ساخت فایل تنظیمات اتصال یا Auto Default Rules در برنامه تکلا استراکچرز
· انجام تمرین موردی مربوط به ایجاد تنظیمات اتصال با قواعد کاربر در تکلا استراکچرز
جلسه سی و ششم :
· مروری بر پلاگین های کاربردی تکلا و روش نصب و استفاده از آنها
. معرفی پلاگینModel Dimension
. معرفی پلاگینWeld Preparation
. معرفی ابزار Direct Modification در تکلا ورژن20
. فایل های نصب پلاگین های کاربردی تکلا استراکچرز به همراه راهنمای آنها
جلسه سی و هفتم :
· آشنایی با انواع نقشه های شاپ دراوینگ در تکلا
. نامبرینگ اعضاء جهت تهیه نقشه و گزارش
. دستورNumber Series of Selected Object
. دستورNumber Modify Object
. دستور نامگذاری جوش ها در تکلا Number Weld
. حذف نام های داده شده به اعضاء در تکلاClear Number
جلسه سی و هشتم :
· روش های تهیه نقشه در تکلا استراکچرز
. آموزش ابزارCreat Drawing در تکلا برای تهیه نقشه ها
. آشنایی با روش دوم تهیه نقشه ها در تکلا
. روشClone کردن نقشه (همانند سازی نقشه ها) در تکلا استراکچرز
. روش های ایجاد اسمبلی ( 3 روش) در تکلا استراکچرز
. روش تهیه نقشه های تک یا قطعه زنی در تکلا_Single Part Drawing
. روش تهیه نقشه های اسمبلی یا مونتاژ در تکلا_Assembly Part Drawing
. روش بازکردن نقشه ها و دکمه های مهم Drawing List
. فیلترکردن نقشه ها، تفاوتissue، Freez، Lock در تکلا
. کاربرد دکمه بازبینی یا Revision درتکلا
جلسه سی و نهم :
· روش تهیه ی نقشه های نصب در تکلا_ General Arrangment Drawing
. بررسی ملزومات قبل از تهیه نقشه های نصب
. روش تهیه نقشه از قاب ها و پلان های سازه
. روش تهیه نقشه صفحه ستون ها و میل مهارها در تکلا
جلسه چهلم :
· روش تهیه نقشه های چند منظوره در تکلا_ Multi Drawing
. روش ترکیب چند نقشه با یکدیگر در تکلا
. روش تهیه نقشه از چند قطعه در یک صفحه خاص
. استفاده از قابلیت نقشه سفید Empty Drawing
. آشنایی با نقشه های واحد های ساخت بتنی_ Cast Unit Drawing
روش پشتیبانی و پاسخگویی در امیرکبیر:
پس از خرید محصول و مشاهده فیلم ها در صورت بروز هر نوع مشکل با شماره ۰۹۰۲۲۲۰۵۴۷۱ تماس حاصل نموده و درخواست رفع آن را می نمایید. در صورت نیاز به مکالمه با مدرس دوره جناب مهندس زارعی ، زمان مشاوره رزرو کرده و به صورت تلفنی یا آنلاین با مدرس ارتباط خواهید داشت. در صورتی که نیاز به رفع اشکال حضوری در اصفهان یا آنلاین دارید، پس از ارتباط با کارشناس ( به صورت تلفنی یا تیکت از طریق سایت) درخواست کلاس خصوصی نموده و در اسرع وقت جلسه ای برای شما هماهنگ خواهد شد.
مشاوره رایگان دریافت دوره آموزشی:
از زمان خرید محصول به مدت یکسال می توانید از یک جلسه مشاوره (ده دقیقه) استفاده نمایید.
دیدگاهها
هیچ دیدگاهی برای این محصول نوشته نشده است.