شاید تا کنون به اصطلاح داشبورد مدیریتی برخورد کرده باشید و برای شما این سوال پیش آمده است که داشبورد مدیریتی در اکسل چیست؟
یا چرا از اصطلاح داشبورد استفاده شده است؟ یا رابطه داشبورد و مدیریت چیست؟ و سوالاتی این چنین.برای پاسخ به این سوالات ابتدا یک سوال ساده مطرح می کنیم:
برای پاسخ به این سوال تصور فرمایید خودرو شما داشبورد نداشت!! در این صورت برای شما چه اتفاقی رخ می داد؟ جواب بسیار ساده است: شما از وضعیت های مختلف خودرو مثل دمای آب ، میزان سوخت،وضعیت روغن خودرو، وضعیت سرعت، وضعیت باز و بسته بودن درب ها و …. اطلاع نداشتید.یا برای اعمال برخی دستورات به خودرو باید را مشقت باری را طی می کردید،مثلا برای روشن کردن کولر باید از خودرو پیاده شده درب کاپوت خودرو را باز کرده و مثلا 2 عدد سیم را به یکدیگر وصل می کردید، یا هر چند کیلومتر یک بار باید به کارشناس مراجعه کرده و وضعیت روغن خودرو را تست می نمودید و ….
اما حال با داشتن یک داشبورد در مقابل خود تمام این اطلاعات به صورت خلاصه و بدون نیاز به داشتن اطلاعات تخصصی در مورد خودرو در اختیار شما قرار می گیرد.
همانطور که ذکر شد داشبورد خودرو به شما کمک می کند تا بدون داشتن اطلاعات تخصصی از خودرو و بخش های مختلف آن ، اطلاعات دقیقی از وضعیت خودرو خود بدست آورده و از آن ها استفاده کنید.
حال مدیری را تصور کنید که در یک شرکت پروژه محور در حال انجام خدمت است، طبیعتا این مدیر نیاز دارد از وضعیت اجمالی پروژه های خود اطلاعات کافی در اختیار داشته باشد اطلاعاتی مانند،درصد پیشرفت پروژه،میزان تاخیر پیشرفت فیزیکی نسبت به پیشرفت برنامه ای، میزان مصرف بودجه،میزان ارزش کسب شده و ….
و این درحالی است که اکثر مدیران در سطوح بالا فرصت کارکردن با نرم افزار های اطلاعاتی مانند Excel و Access و … و جمع آوری اطلاعات از درون آن ها را ندارند یا این کار ها در تخصص آن ها نیست پس دائما از پرسنل خود تقاضا می کنند تا این گزارشات را از میان حجم وسیعی از اطلاعات جمع آوری کرده و گزارشات شکیلی برای آن ها تهیه نموده و در اختیار آن ها قرار دهند .
حال اگر قرار باشد پرسنل برای تهیه گزارشات متنوع وقت زیادی را صرف کند ممکن است به دیگر وظایف خود نرسد این در حالی است که اکثر گزارشات مورد نیاز مدیران یک شکل و یک قالب داشته و فقط تنوع آن ها در بحث بازه های زمانی ، بازه های مکانی ، تنوع اجناس و … می باشد.
در چنین شرایطی می توان یک فایل اکسل تهیه کرد که تمپلیت های گزارش گیری مختلفی درون آن ها طراحی شده باشد و سپس باتکنیک ها و ترفند های مختلف فرمول نویسی و برنامه نویسی و … گزارشات را به صورت پویا از داده های ورودی آماده کرد. در چنین شرایطی فقط کافی است فایل داشبود را در اختیار مدیران قرار داده تا با چند کلیک ساده گزارش مورد نظر خود را که کلیات آن قبلا توسط شما طراحی شده تهیه و مشاهده نمایند. و در چنین شرایطی شما یک داشبورد مدیریتی طراحی کرده اید.
به طور کلی داشبورد های مدیریتی بر اساس وجود اطلاعات آن ها در نرم افزار Excel به 2 روش طراحی می شوند
در این روش اطلاعات اصلی طراحی گزارشات و داشبورد ها درون خود نرم افزار Excel قرار دارد و اطلاعات به کمک فرمول ها و نمودار ها جمع بندی شده و به کمک آن ها داشبوردهای مورد نظر و نمودار ها طراحی می شود
در چنین داشبورد هایی اصولا اطلاعات درون پایگاه داده های مختلف مانند SQL Server ، Access و … قرار دارد و نرم افزار Excel به کمک افزونه های مختلفی مانند Power BI ، Power Query و … این اطلاعات را جمع بندی کرده وارد Excel می کند و بر اساس آن ها داده های مورد نیاز طراحی داشبورد را آماده کرده و داشبورد های مورد نظر طراحی می شود
روش پشتیبانی و پاسخگویی در امیرکبیر:
پس از خرید محصول و مشاهده فیلم ها در صورت بروز هر نوع مشکل با شماره 09938735834 تماس حاصل نموده و درخواست رفع آن را می نمایید. در صورت نیاز به مکالمه با مدرس دوره جناب آقای مهندس حسینی زمان مشاوره رزرو کرده و به صورت تلفنی یا آنلاین با مدرس ارتباط خواهید داشت. در صورتی که نیاز به رفع اشکال حضوری در اصفهان یا آنلاین دارید، پس از ارتباط با کارشناس ( به صورت تلفنی یا تیکت از طریق سایت) درخواست کلاس خصوصی نموده و در اسرع وقت جلسه ای برای شما هماهنگ خواهد شد.
مشاوره رایگان دریافت دوره آموزشی:
از زمان خرید محصول به مدت یکسال می توانید از یک جلسه مشاوره (ده دقیقه) استفاده نمایید.
دیدگاهها
هیچ دیدگاهی برای این محصول نوشته نشده است.