×
×
خانه » محصول » متره ، برآورد و تهیه صورت وضعیت

متره ، برآورد و تهیه صورت وضعیت

شامل توضیحات ، لیست دروس و اطلاعات دوره

معرفی دوره آموزشی متره و برآورد پروژه :

یک سئوال کلی : متره و برآورد یعنی چه؟

اگر بخواهیم تعریفی دقیق و علمی از متره و برآورد داشته باشیم، باید بگوییم که « علم محاسبه مصالح، نیروی انسانی، ماشین آلات و همچنین کار انجام شده برای یک پروژه، متره و  تبدیل این میزان ها به واحد پولی ( ریالی یا ارزی ) برآورد نام دارد »

البته تعریفی که در اینجا ارائه شده است، تعریف آکادمیک متره و برآورد نیست؛ اما می تواند شما را با مفهوم دقیق متره و برآورد آشنا کند.

مترور کیست؟

بنابراین در تمامی پروژه ها – مانند پروژه های ساختمانی که در این پکیج آموزشی مورد نظر است – نیاز به فردی داریم که بتواند میزان کاری را که باید در پروژه انجام شود، بر اساس اصول صحیح علمی، اندازه بگیرد و سپس بتواند این میزان را به واحد پولی رایج – ریال، دلار یا یورو – تبدیل کند. این فرد را « مترور » می گوییم.

آموختن متره و برآورد پروژه برای چه افرادی لازم است ؟

بطور کلی آموختن علم متره و برآورد پروژه برای تمامی افرادی که در صنعت ساختمان فعالیت دارند، امری واجب و ضرروی است؛ حتی اگر نخواهید به عنوان یک مترور فعالیت داشته باشید!

اجازه دهید این موضوع را با بیان چند مثال بیشتر روشن کنیم :

  • فرض کنید شما مجری ساختمان هستید و ساختمانی که عهده دار اجرای آن شده اید، اکنون در مرحله بتن ریزی فونداسیون قرار دارد و قرار است به کارخانه بتن آماده ای که با آن قرارداد دارید، سفارش بتن دهید. چطور حجم بتن موردنیاز فونداسیون را اندازه گیری می کنید ؟
  • یا فرض کنید می خواهید برای اجرای ستون های پروژه، آرماتور سفارش دهید. چقدر آرماتور سفارش می دهید؟ از کدام نوع آرماتور، چقدر سفارش می دهید؟
  • فرض کنید شما مهندس معمار یک پروژه هستید و حالا می‌خواهید میزان رنگ موردنیاز برای پوشش دیوارهای ساختمان را حساب کنید. میزان رنگ مصرفی را چگونه محاسبه می کنید ؟
  • فرض کنید شما مهندس ناظر یک پروژه هستید و پیمانکار صورت وضعیت کارهای انجام شده را برای تائید یا اصلاح برای شما ارسال نموده است. از کجا می خواهید تشخیص دهید که مقادیر کارهایی که وی در صورت وضعیت نوشته و بر اساس آن کار را برآورد کرده است، درست است؟
  • حتی اگر قرار باشد شما یک پروژه را بصورت شخصی و برای خودتان بسازید، میزان آرماتور و بتن و باقی موارد موردنیاز در پروژه تان را چگونه محاسبه می کنید ؟

با پاسخ به تمامی این موارد به روشنی دریافت می‌شود که آموختن علم متره و برآورد یکی از واجبات برای تمامی افرادی است که به نوعی در صنعت و ساختمان فعال هستند و یا قصد ورود به بازار کار در حوزه ساختمان سازی را دارند.

حقوق یک مترور ساختمان چقدر است ؟

بطور معمول، میزان دریافتی مترور، مبلغی از برآورد نهایی کار است که مطابق با جدول زیر و برای انجام کارهای مختلف انجام می شود.

 

 

فرض کنید شما مترور سازه یک ساختمان 10 طبقه با مساحت هر طبقه 250 متر هستید. ( زیربنای ساختمان حدود 2500 مترمربع ). در اینجا می خواهیم بصورت سرانگشتی حساب کنیم که فقط برای برآورد سازه این ساختمان، چقدر درآمد خواهید داشت.

برای پاسخ به این سئوال، باید ابتدا هزینه اجرای هر مترمربع ساختمان مسکونی را در محل انجام پروژه بصورت تقریبی در نظر داشته باشید. البته با توجه به تورمی که در حال حاضر در کشور وجود دارد، پاسخ به این سئوال تقریباً سخت است. اما توجه کنید که در این مرحله فقط می خواهیم ببینیم برای انجام این پروژه تقریباً چقدر دریافت خواهیم کرد.

در حال حاضر ( شهریور 1399 ) ساخت هر مترمربع سفت کاری ساختمان های معمولی حدود 3 تا 5/3 میلیون تومان متغیر است. اگر فرض کنیم که این عدد، عددی صحیح است، برآورد سفت کاری این ساختمان حدود 8 میلیارد و 500 میلیون تومان خواهد بود. ( که البته در عمل ممکن است بیشتر نیز بشود )

اما با همین فرض، میزان حق الزحمه شما به عنوان مترور این پروژه حدود 2 تا 3 میلیون تومان خواهد بود. توجه داشته باشید که این مبلغ برای متره ساختمان های معمولی که اصولا بصورت تیپ ساخته می شوند معتبر است. در چنین شرایطی، برآورد این پروژه چیزی حدود 4 تا 5 روز طول خواهد کشید و این یعنی یک درآمد نسبتاً مناسب به عنوان شغل دوم در کنار مشاغل دیگر شما.

توجه کنید که در صورتی که ساختمان حالت غیرمعمولی داشته باشد و یا طبقات آن بصورت تیپ نباشد، حق الزحمه دریافتی شما نسبت به این مبلغ افزایش خواهد یافت و البته مبلغ نهایی آن با توافق طرفین حاصل خواهد شد.

آیا این درآمد برای شما تضمین شده است؟

واقعیت آن است که افراد زیادی هستند که با توجه به جذابیت هایی که در این حوزه وجود دارد، تمایل دارند تا به عنوان یک مترور یا کارشناس دفتر فنی کار کنند. بنابراین رسیدن به این هدف نیاز به برنامه ریزی دقیق دارد.

توجه داشته باشید که سهم زیادی از اقتصاد یک پروژه در دستان شماست. بنابراین کارفرمایان انتظار دارند تا کاری بدون نقص و بر اساس استانداردهای لازم را از شما تحویل بگیرند. کارفرمایان انتظار دارند وقتی یک مترور را برای متره و برآورد پروژه شان استخدام کردند، از کیفیت کار  وی اطمینان داشته باشند و این دقیقاً همان رازی است که شما برای ماندگار شدن در این حوزه به آن نیاز دارید.

برای این منظور نیاز دارید تا دقیقاً آنچه که در بازار کار به آن نیاز دارید را یاد بگیرید، یادگیری بدون اضافه گویی! اما متاسفانه در کشور آموزش مناسب و کاربردی ای برای یادگیری اصولی و کاربردی متره و برآورد پروژه وجود نداشت. به همین دلیل مجتمع آموزشی امیرکبیر اصفهان به عنوان یکی از مراکز معتبر زیر نظر سازمان فنی و حرفه ای کشور، از سال 1392 تا کنون اقدام به برگزاری کلاسهای حضوری متره و برآورد پروژه نموده است که با توجه به کیفیت آن، این دوره با استقبال خوب مهندسین عمران و معماری اصفهان روبرو بوده است.

اما با توجه به نیازها و درخواست های مهندسین عمران و معماری از شهرها و استان های دیگر به مجتمع آموزشی امیرکبیر، دپارتمان مجازی این مجتمع تصمیم به تولید پکیج مجازی متره و برآورد پروژه با کیفیت و سیلابسی که در کلاس درس استفاده می شد، نمود و در نهایت اکنون این پکیج آموزشی در دسترس علاقمندان قرار گرفته است تا اگر در هر جای ایران هستید، بدون دغدغه بتوانید علم متره و برآورد پروژه را بر اساس نیازهای واقعی بازار کار آموخته و به راحتی جذب بازار کار شوید.

چرا باید پکیج مجازی متره و برآورد پروژه مجتمع آموزشی امیرکبیر را انتخاب کنید ؟

واقعیت این است که هیچ « باید » ی در تصمیم به خرید یک محصول معنا و مفهوم ندارد. این شما هستید که با اطلاعاتی که از یک محصول دریافت می کنید و همچنین نیازی که به آن دارید، در نهایت تصمیم می گیرید که آیا می خواهید آن محصول را داشته باشید و یا خیر.

اگر بخواهیم با یک دید غیر جانب دارانه در مورد این پکیج صحبت کنیم، می توانیم

در پکیج مجازی متره و برآورد پروژه چه خواهید آموخت ؟

در این پکیج تمام نیازهای شما برای تبدیل شدن به یک مترور حرفه ای پوشش داده می شود. برای رسیدن به این هدف، فقط علم متره و برآورد کافی نیست. شما باید بر خواندن نقشه های سازه نیز مسلط باشید.

در پکیج جامع متره و برآورد پروژه، طی 25 جلسه شما قادر خواهید بود بصورت کامل نقشه خوانی و متره و برآورد انواع سازه های بتنی و فولادی را بیاموزید.

 

 

 

در ادامه سیلابس جلسه به جلسه این پکیج برای بررسی بیشتر مطالب، ارائه می شود :

جلسه اول – 48 دقیقه – مقدمات و شرحی بر دوره

جلسه دوم : نقشه خوانی فونداسیون سازه، متره حجم خاکبرداری به دو روش نوار به نوار و حذف گلدانی ها – نحوه پر کردن فرم ریزمتره برای خاکبرداری فونداسیون – استفاده از نرم افزار اتوکد برای افزایش سرعت و دقت در متره خاکبرداری فونداسیون

جلسه سوم – 56 دقیقه : در این جلسه با فهرست بهای ابنیه بصورت کلی آشنا خواهید شد و مطالب مهمی را در مورد فصول و پیوست های آن خواهید آموخت. در ادامه به بررسی فصل دوم فهرست بهای ابنیه ( عملیات خاکی با دست ) خواهیم پرداخت. نکات بسیار مهمی که در مقدمه فصل دوم وجود دارد مورد بررسی قرار خواهد گرفت و در نهایت با استفاده از ردیف های فصل دوم، نحوه برآورد عملیات خاکی را بصورت دستی و با تمام ریزجزئیات آن – شامل حمل خاک با دست و محدودیت های آن، بالا بودن تراز آب زیرزمینی در عملیات خاکی، اثر عمق گودبرداری در برآورد کار و … – طی چندین مثال کاربردی بصورت کامل به شما آموزش داده خواهد شد.

جلسه چهارم – 50 دقیقه – در این جلسه فصل سوم فهرست بهای ابنیه ( عملیات خاکی با ماشین ) جهت برآورد خاکبرداری با ماشین بصورت کامل به شما آموزش داده خواهد شد. علاوه بر اینکه در این فصل برآورد خاکبرداری در تمامی انواع زمین ها با ماشین را خواهید آموخت، نحوه برآورد حمل خاک بر اساس فهرست بها را با ماشین نیز خواهید آموخت. تفاوت جاده های شنی و یا ساخته نشده با زمین های آسفالتی نیز مورد دیگری است که در این جلسه خواهید آموخت.

جلسه پنجم – 29 دقیقه – این جلسه به حل یک مثال اختصاص یافته است. در این مثال خاکبرداری یک پروژه با فرض نوع زمین از نوع سخت و با حمل خاک تعریف شده و با استفاده از نرم افزار اتوکد محاسبه میزان حجم خاکبرداری و سپس حمل خاک و برآورد آن با استفاده از فهرست بهای ابنیه انجام خواهد شد. با حل این مثال و با مرور مجدد تمامی نکاتی که در جلسات قبلی آموختیم، می توانیم مطمئن باشیم که شما در زمینه متره و برآورد خاکبرداری مشکلی نخواهید داشت.

جلسه ششم – 45 دقیقه – در این جلسه ابتدا با تفاوت های انواع بتن ها از منظر فهرست بهای ابنیه آشنا خواهید شد. در این جلسه با تفاوت های بتن مگر و بتن سازه ای و با تفاوت های برآوردی آنها آشنا خواهید شد. در ادامه این جلسه، با نحوه متره بتن ریزی بر اساس اصول فنی و همچنین با استفاده از نرم افزار اتوکد برای هر دو نوع بتن سازه ای و مگر آشنا خواهید شد.

در ادامه با بررسی دقیق فهرست بهای ابنیه، نحوه برآورد بتن متره شده در قسمت های قبلی را خواهید آموخت. توچه داشته باشید که یکی از مهم ترین تفاوت هایی که در برآورد بتن های مگر و سازه ای وجود دارد این است که دسته بندی بتن های مگر بر اساس عیار سیمان آنها و دسته بندی بتن های سازه ای بر اساس مقاومت فشاری آنها روی نمونه استوانه ای استاندارد انجام خواهد شد. در این جلسه با جزئیات کامل این مفاهیم آشنا خواهید شد.

جلسه هفتم – 27 دقیقه – در این جلسه با شما در مورد قالب بندی فونداسیون ها صحبت خواهیم کرد. البته مفاهیم مشترکی بین قالب بندی تمامی المان های بتنی وجود دارد که در ابتدای این جلسه در مورد آنها صحبت خواهیم کرد. در این جلسه ابتدا نکاتی از فهرست بها که در برآورد قالب بندی ها حائز اهمیت است، بصورت کامل تشریح خواهد شد. در ادامه این جلسه، نحوه متره قالب بندی فونداسیون ها را بصورت تصویری خواهید آموخت. در این جلسه نکاتی در مورد قالب بندی چوبی و قالب بندی فلزی را نیز خواهید آموخت تا مطمئن شویم شما از نظر متره و برآورد قالب بندی فونداسیون نیز مشکلی را در پروژه ها نخواهید داشت.

جلسه هشتم – 68 دقیقه – جلسه هشتم از پکیج جامع متره و برآورد پروژه، به متره و برآورد آرماتورهای فونداسیون اختصاص یافته است. یکی از مهم ترین فاکتورهایی که در متره  و برآورد بسیار حائز اهمیت است، آرماتورهای پروژه است. با توجه به قیمت بالایی که برای خرید آرماتورها صرف می شود، دقت کار در متره و برآورد پروژه یکی از الزاماتی است که مترور پروژه باید به آن توجه کند.

در این جلسه ابتدا نکاتی را در مورد جداول لیستوفرها خواهید آموخت و تمامی ستون های این جداول بصورت کامل و قبل از ورود به کارِ متره آرماتورها تشریح خواهد شد. سپس انواع آرماتورها از نظر شکل آنها که در تهیه لیستوفر اهمیت دارد برای شما بصورت کامل آموزش داده خواهد شد. همچنین نکات بسیار مهمی در مورد قلاب آرماتورها، طول وصله آنها و نکات دیگری که در برآورد میلگرد مصرفی در فونداسیون ها اهمیت دارد را نیز خواهید آموخت.

پس از گذر از مقدمات، شروع به تهیه لیستوفر برای فونداسیون یک پروژه واقعی خواهیم کرد. در این قسمت تمامی نکاتی که باید برای تهیه لیستوفر برای آرماتورهای طولی ( آرماتورهای سراسری و همچنین آرماتورهای تقویتی ) و آرماتورهای عرضی بدانید، به شما آموزش داده خواهد شد.

در نهایت پس از اطمینان خاطر از اینکه تمامی نکات مربوط به تدوین جدول لیستوفر برای تمامی آرماتورها را آموخته اید، به سراغ فهرست بهای ابنیه می رویم و برآورد آرماتورهای پروژه را بصورت کامل خواهیم آموخت.

جلسه نهم – 30 دقیقه – در این جلسه با شما در مورد قالب بندی ستون ها صحبت خواهیم کرد. در این جلسه بصورت کامل و کاربردی، قالب بندی ستون ها را با تصاویر واقعی پروژه ها به شما توضیح خواهیم داد. سپس اطلاعات ارائه شده را به متره پیوند زده و نحوه متره قالب بندی ستون ها را به شما خواهیم آموخت. در این جلسه نکات فنی بسیار مهمی از قبیل نوع ستون از منظر محل قرارگیری در پلان و تاثیر آن در متره قالب بندی و همچنین مواردی که باید برای برآورد به آنها توجه کنید را به شما آموزش خواهیم داد.

جلسه دهم – 26 دقیقه – در این جلسه به برآورد قالب بندی ستون ها می پردازیم. در ابتدای این جلسه نکات بسیار مهمی در مورد برآورد قالب بندی ستون ها مانند اضافه بهای جدار خارجی و فلسفه وجودی آن خواهیم پرداخت. همچنین نکات دیگری در مورد برآورد ستون های با ارتفاع زیاد ( ستون هایی که ارتفاع آنها از 10 متر بیشتر است ) در ادامه این جلسه به شما آموزش داده خواهد شد. در نهایت با مرور کامل آیتم هایی از فهرست بها که در برآورد قالب بندی ستون ها حائز اهمیت است، برآورد قالب بندی ستونها انجام خواهد شد.

جلسه یازدهم – 10 دقیقه – در این جلسه به متره و برآورد بتن ریزی در ستون ها خواهیم پرداخت. با توجه به اینکه در فونداسیون ها، با آیتم های فهرست بها در مورد بتن آشنا شده اید، می توانید به راحتی برآورد بتن مصرفی در ستونها را نیز انجام دهید. در این جلسه با مرور مفاهیمی که قبلاً در مورد برآورد بتن ها آموخته ایم، براورد بتن مصرفی در ستون ها را نیز خواهید آموخت.

جلسه دوازدهم – 21 دقیقه – در این جلسه به بررسی آرماتورهای ستون ها خواهیم پرداخت. در این جلسه ابتدا با مرور مفاهیم قبلی، به تهیه جدول لیستوفر در ستون های پروژه خواهیم پرداخت. در این جلسه بصورت کامل و بر اساس نقشه های اجرایی سازه، لیستوفر ستون در یک پروژه عملی را برای آرماتورهای طولی ستون و همچنین خاموت های به کار رفته در آن تهیه خواهیم کرد. در نهایت با استفاده از فهرست بهای ابنیه، برآورد میلگردهای ستون را نیز بصورت کامل انجام خواهیم داد.

با اتمام جلسه دوازدهم از پک آموزش متره و برآورد پروژه، خواهید توانست بصورت کامل تمامی آیتم های فونداسیون و ستون های پروژه های بتنی را متره و برآورد کرده و مهم تر از آن، تحلیل جامعی از فهرست بهای ابنیه در فصولی که یاد گرفته اید را انجام دهید.

جلسه سیزدهم – 30 دقیقه – در این جلسه در مورد قالب بندی تیرها با شما صحبت خواهیم کرد. با توجه به اینکه در فونداسیون ها و همچنین ستون ها با مفاهیم قالب بندی آشنا شده اید، نسبت به بسیاری از نکاتی که در این جلسه عنوان می شود، آشنایی قبلی دارید. در این جلسه ضمن مرور مفاهیم قبلی، نکاتی را که باید در مورد تیرها و قالب بندی مربوط به آنها بدانید را به شما آموزش خواهیم داد. در این جلسه نکاتی در مورد تیرهای آویزدار، تیرهای بدون آویز و همچنین انواع قالب های مربوط به آنها شامل قالب های کف و قالب های بدنه تیرها، خواهیم آموخت. همچنین از توجه به مسائل بسیار مهمی شامل اضافه بهای جدار خارجی تیرها نیز غافل نشده ایم و تمامی موارد مربوط به قالب بندی در تیرها را در این جلسه به شما آموزش داده ایم. در نهایت برآورد قالب بندی در تیرها را بر اساس فهرست بهای ابنیه سال 1397 و 1398 بصورت کامل مدنظر قرار داده و بصورت عملی آموزش داده ایم.

جلسه چهاردهم – 12 دقیقه – در این جلسه مفاهیم مربوط به متره و برآورد بتن ریزی در تیرها را خواهیم آموخت. در این جلسه با توجه به نقشه های اجرایی سازه، متره بتن مصرفی در تیرهای یک پروژه واقعی را انجام خواهیم داد و با مسائل و جزئیات آن آشنا خواهید شد. همچنین در این جلسه بر اساس فهرست بهای ابنیه، برآورد بتن مصرفی در تیرها را نیز انجام خواهیم داد.

جلسه پانزدهم – 24 دقیقه – در این جلسه متره و برآورد آرماتورهای مصرفی در تیرها را خواهید آموخت. در ابتدای این جلسه با انواع آرماتورهای مصرفی در تیرها آشنا خواهید شد. این آرماتورها شامل آرماتورهای طولی ( آرماتورهای سراسری و آماتورهای تقویتی در تیرها ) و همچنین آرماتورهای عرضی ( خاموت ها و سنجاقی ها ) می شوند. در ادامه، نحوه تهیه جداول لیستوفر برای آرماتورهای تیرها را خواهید آموخت و برای تثبیت بیشتر مفاهیم، جدول لیستوفر برای یکی از تیرهای پروژه بر اساس نقشه های اجرایی سازه تدوین خواهد شد. پس از اینکه نحوه متره میلگردهای مصرفی در تیرها را بصورت کامل آموختید، در ادامه ی جلسه بر اساس فهرست بهای ابنیه سال های 1397 و 1398 برآورد آن را نیز انجام خواهیم داد تا اطمینان حاصل کنیم که شما در متره و برآورد آرماتورهای تیرها نیز مشکلی نخواهید داشت.

با اتمام جلسه پانزدهم از پک آموزش متره و برآورد پروژه، خواهید توانست بصورت کامل تمامی آیتم های فونداسیون، ستون ها و تیرهای پروژه های بتنی را متره و برآورد کنیم.

جلسه شانزدهم – 20 دقیقه – المان بعدی در ساختمان های بتنی، دیوارهای برشی است. در این جلسه، در مورد قالب بندی دیوارهای برشی با یکدیگر صحبت خواهیم کرد. نکته ای که در مورد دیوارهای برشی و همچنین دیوارهای حائل باید به آن توجه کرد این است که با توجه به اینکه این نوع دیوارها تنها در ساختمان های بلند مرتبه و یا ساختمان هایی که دارای گودبرداری با عمق بالا هستند مورد استفاده قرار میگیرند، احتمالاً نقشه های مربوط به این المان ها را نسبت به المان های دیگر کمتر دیده اید. با عِلم به این موضوع، نقشه خوانی دیوارهای برشی و دیوارهای حائل در این جلسه بصورت کامل به شما آموزش داده خواهد شد و اطمینان داریم در انتهای این جلسه دید بسیار مناسبی نسبت به دیوارها خواهید داشت.

در این جلسه ابتدا نحوه متره قالب بندی در دیوارهای برشی را خواهید آموخت. نکات مهمی از نحوه اجرای دیوارها که در متره و برآورد پروژه تاثیرگذار است، در این جلسه به شما آموزش داده خواهد شد. سپس بر اساس نقشه های اجرایی یک پروژه واقعی، متره قالب بندی دیوار برشی را بصورت عملی و کاربردی خواهید آموخت. در ادامه، بر اساس فهرست بهای ابنیه سال 1397 و همچنین فهرست بهای ابنیه سال 1398، برآورد قالب بندی دیوار برشی با تمام جزئیات مربوط به آن به شما آموزش داده خواهد شد.

جلسه هفدهم – 9 دقیقه – در این جلسه در مورد بتن ریزی در دیوارهای برشی با شما صحبت خواهیم کرد. در ابتدای این جلسه بصورت کامل نحوه متره بتن ریزی در دیوارهای برشی را می آموزیم و سپس برآورد بتن مصرفی در دیوارها را نیز بصورت جامع بر اساس فهرست بهای ابنیه خواهیم آموخت.

جلسه هجدهم – 35 دقیقه – در این جلسه در مورد آرماتورهای دیوارهای برشی با یکدیگر صحبت خواهیم کرد. در ابتدای این جلسه مفاهیمی در مورد انواع آرماتورهای مصرفی در دیوارهای برشی خواهید آموخت. این آرماتورها شامل آرماتورها قائم، آرماتورهای کمرکش و همچنین آرماتورهایی که برای محصور کردن المان های مرزی در دیوارهای برشی استفاده می شوند، می باشد. برای توضیح بیشتر، توضیحاتی در مورد المان های مرزی دیوار برشی و استراتژی آرماتورگذاری در این نواحی ارائه شده است که بیشتر در مبحث طراحی سازه ها به آن پرداخته خواهد شد، اما شما نیز به عنوان مترور پروژه نیز باید با کلیات آن آشنا باشید. در ادامه، نحوه تهیه جداول لیستوفر برای تمامی آرماتورهای دیوارهای برشی بصورت کامل و بر اساس نقشه های اجرایی سازه به شما آموزش داده خواهد شد و شما قادر خواهید بود متره میلگردهای مصرفی در دیوارهای برشی را با جزئیات کامل در هر نوع پروژه ای که در اختیار گرفته اید، انجام دهید. در نهایت نحوه برآورد آرماتورهای مصرفی در دیوارهای برشی بر اساس فهرست بهای ابنیه سال 1397 و 1398 انجام شده و به شما آموزش داده خواهد شد.

با اتمام جلسه پانزدهم از پک آموزش متره و برآورد پروژه، خواهید توانست بصورت کامل تمامی آیتم های فونداسیون، ستون ها، تیرها و دیوارهای برشی و حائل پروژه های بتنی را متره و برآورد کنیم.

جلسه نوزدهم – 57 دقیقه – در این جلسه در مورد سقف های تیرچه و بلوک با یکدیگر صحبت خواهیم کرد. در ابتدای این جلسه نکاتی کلی را در مورد سقف های تیرچه و بلوک و نحوه اجرای آنها خواهیم آموخت. سپس بندهایی از مقدمات فهرست بها که در برآورد سقف های تیرچه و بلوک حائز اهمیت است، مورد بررسی موشکافانه قرار گرفته است.

با توجه به اینکه میلگردگذاری در تیرچه ها و داشتن تصور ذهنی در مورد آنها ممکن است مقداری چالش برانگیز باشد، در ادامه این جلسه، تمامی آرماتورهای مصرفی در تیرچه های بتنی با شکل های سه بعدی معرفی گردیده اند تا در مرحله تهیه لیستوفر آرماتورهای تیرچه ها، روند کار با سرعت و دقت بیشتری انجام شود.

سپس نحوه تهیه جداول لیستوفر در آرماتور تیره ها بصورت کامل و گام به گام و بر اساس نقشه های اجرایی سازه به شما آموزش داده خواهد شد و شما خواهید توانست با اطمینان خاطر، تمامی آماتور تیرچه ها را در تمامی پروژه ها با هر سطح از پیچیدگی، متره نموده و جدول لیستوفر را برای آنها تنظیم کنید.

سپس به سراغ فصل دهم فهرست بهای ابنیه، فصلی که برآورد سقف های تیرچه و بلوک بر اساس آیتم ها آن انجام می شود، می رویم و اطلاعاتمان را از مفاهیمی که باید برای برآورد سقف های تیرچه و بلوک بدانیم، مرور و تکمیل می کنیم.

در قسمت بعدی این جلسه متره کامل سقف تیرچه و بلوک را بر اساس نقشه های اجرایی سازه در یک پانل انجام می دهیم و با استفاده از فهرست بها، برآورد کامل سقف تیرچه و بلوک، شامل برآورد خودِ سقف و همچنین آرماتورهای مصرفی در آن انجام می دهیم.

با پایان یافتن جلسه نوزدهم پکیج آموزش متره و برآورد پروژه، فاز اول این پکیج که به متره و برآورد ساختمان های بتنی اختصاص یافته است به اتمام رسیده و شما در موقعیتی قرار دارید که می توانید تمامی ساختمان های بتنی را با انواع مشخصات و تمامی المان های سازه ای به کار رفته در آن متره و بر اساس فهرست بها، برآورد کنید.

 

مخاطب دوره آموزشی متره و براورد چه کسانی هستند ؟

تمامی دانشجویان و مهندسین معماری و عمران و هر آنکس که قصد ورود به بازار کار در این زمینه را دارد می تواند از محتوای این بسته آموزشی استفاده نماید.

پیش نیاز این دوره آموزشی چیست ؟

این دوره آموزشی به طور صفر تا صد می باشد و هیچگونه پیش نیازی نخواهد داشت به طوریکه حتی افراد مبتدی نیز میتوانند از این پک آموزشی استفاده کنند.

توانایی فراگیر پس از گذراندن این دوره چیست ؟

 فراگیر امیرکبیر پس از طی نمودن این دوره آموزشی  می تواند به راحتی متره و براورد مهندسی انجام دهد.

بازار کار این حرفه در داخل و خارج کشور چگونه است ؟

اگر به صورت کامل با این دوره آموزشی همراه باشید و گام به گام پیش روید قطعا جایگاه خوبی در بازار کار متره و براورد مهندسی ساختمان خواهید داشت.

آیا امکان ضمانت تعویض محصول خریداری شده فراهم می باشد ؟

کلیه خریداران پکیج های آموزشی مجتمع امیرکبیر اصفهان پس از خرید بسته خود ، تحت گارانتی امیرکبیر قرار خواهند گرفت.در صورتی که بنا به هر دلیلی بسته ویدئویی دریافتی دارای اشکال باشد در کوتاه ترین زمان ممکن بسته جدید برای شما ارسال خواهد شد.

آیا امکان دریافت مدرک از این دوره آموزشی وجود دارد؟

کلیه شرکت کنندگان در دوره می توانند در صورت نیاز پس از شرکت در کارگاه رفع اشکال حضوری یک روزه در صورت تمایل آزمون داده و جهت دریافت مدرک به سازمان فنی و حرفه ای معرفی شده و درخواست مدرک نمایند.

همچنین امکان صدور مدرک بین المللی از کشور انگلستان برای شرکت کنندگان در دوره پس از آزمون فراهم می باشد.

( هزینه صدور مدرک بین المللی از کشور انگلستان توسط دانش پذیر به مبلغ روز و بر اساس دلار آمریکا بایستی پرداخت گردد. )

 

روش های پرداخت شهریه دوره های آموزشی مجتمع آموزشی امیرکبیر چگونه می باشد ؟

  • پرداخت نقدی :

کلیه مراحل این روش از طریق سبد خرید سایت و پس از ثبت نام در سایت قابل انجام می باشد.

  • پرداخت اقساطی :

فعلا تنها برای شرکت کنندگان در دوره های حضوری مجتمع امکان پذیر می باشد که بایستی با مراجعه حضوری به دپارتمان مجازی در محل مجتمع آموزشی امیرکبیر اصفهان و دریافت نامه از مدیر دپارتمان ( مهندس زارعی ) فرایند دریافت وام و پرداخت اقساط را طی نمایید. ( داشتن امیرکبیرکارت جهت دریافت شرایط اقساط الزامیست . )

  • همکاری با امیرکبیر :

در صورتی که مشکل مالی دارید و دارای دانش فنی خوبی هستید می توانید با مراجعه به بخش همکاری با امیرکبیر رزومه خود را ارسال نموده و با انجام فعالیت آموزشی در مرکز امیرکبیر در صورت تایید مدیر دپارتمان و اعضاء هیئت علمی مجتمع آموزشی امیرکبیر ، کسب درآمد نمایید و بسته های آموزشی را خرید نمایید.

همچنین امکان دریافت نمایندگی فروش محصولات برای متقاضیان به همکاری فراهم می باشد.

جهت دریافت نمایندگی با دپارتمان مجازی مجتمع آموزشی امیرکبیر تماس حاصل نمایید.

مجوزهای ارائه این محصول چیست؟

مجتمع آموزشی امیرکبیر اصفهان با حدود یک دهه فعالیت مجری و برگزار کننده دوره های مهندسی در حوزه های عمران ، معماری ، مکانیک ، صنایع ، برق و زبان های خارجی دارای مجوز رسمی از سازمان فنی و حرفه ای کشور بوده و این محصول علاوه بر اینکه تحت نظارت علمی اعضاء هیئت علمی مجتمع آموزشی امیرکبیر تولید شده است دارای نشان استاندارد و نشر دیجیتال می باشد.

آیا این دوره کارگاه رفع اشکال حضوری دارد؟

  • صد در صد
  • خریداران این دوره علاوه بر کارگاه رفع اشکال ، امکان استفاده از تجربیات استاد و حضور در جلسات رفع اشکال را در اختیار خواهند داشت.

آیا امکان دریافت کوپن تخفیف برای این محصول وجود دارد ؟

کوپن تخفیف در بازه های زمانی مختلف به افراد زیر داده خواهد شد :

  • نفرات برتر دوره های حضوری مجتمع آموزشی امیرکبیر
  • شرکت کنندگان در مسابقه های مختلف مجتمع
  • خریداران بیش از 4 محصول بصورت یکجا
  • دارندگان امیرکبیر کارت
  • اعضاء VIP عضو سایت
  • شرکت کنندگان در سمینارها و ورکشاپ های آنلاین و آفلاین
  • دنبال کنندگان مجتمع در شبکه اجتماعی اینستاگرام به آدرس

برای دیدن آموزشهای رایگان این دوره لینک زیر را وارد کنید:

آموزش رایگان متره و برآورد

https://Instagram.com/Amirkabir.in

https://Instagram.com/EAmirkabir

 

جزییات بیشتر
پشتیبانی دوره و تماس با ما
دیدگاه و امتیاز کاربران
متوسط امتیاز ها
0
5 ستاره
0
4 ستاره
0
3 ستاره
0
2 ستاره
0
1 ستاره
0

دیدگاهها

هیچ دیدگاهی برای این محصول نوشته نشده است.

اولین نفری باشید که دیدگاهی را ارسال می کنید برای “متره ، برآورد و تهیه صورت وضعیت”

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

دوره های مرتبط

pmbok

0 دانشجو
940,000 تومان

پکیج آموزشی SAFE

0 دانشجو
660,000 تومان
preloader